Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، در روزهای اخیر سوژه‌ای با عنوان «نبود اینترنت همراه و سیار در روستای پیربلوط» توسط مخاطبان در سامانه فارس من ثبت شده است.

در شرح این سوژه آمده است: «نبود اینترنت همراه و سیار در روستای پیربلوط استان چهارمحال و بختیاری؛ با توجه به اینکه روستای پیربلوط دارای بیش از ۳ هزار نفر جمعیت و ۷۰۰ خانوار است و به دلیل نیازمندی به اینترنت در بحث آموزش و ارتباطات متاسفانه اهالی روستای پیربلوط با مشکلات عدیده‌ای در زمینه اینترنت همراه دست و پنجه نرم می‌کنند، البته لازم به ذکر است در طی چند سال اخیر این مشکل به صورت ویژه توسط مسئولین روستا پیگیری شد ولی با نهایت تأسف این مشکل حل نشد و همین مشکل زمینه‌ساز مهاجرت افراد از روستا به شهر می‌شود، امید است با عنایت خداوند متعال و پیگیری شما عزیزان این مشکل هر چه زودتر رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

خبرنگار فارس برای دریافت جزئیات دقیق‌تری از این مشکل با یکی از اهالی روستا ارتباط گرفته است که جزئیات این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.

روح الله عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: از ۱۰ الی ۱۱ سال پیش اینترنت خانگی وارد روستای پیربلوط شد و با توجه به نیاز، کم و بیش مورد استفاده برخی از خانواده‌ها قرار می‌گرفت، اما از زمان شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن کسب و کارها و تحصیلات نیاز اهالی به اینترنت بیشتر احساس شد و افراد به دنبال تهیه مودم‌های خانگی و یا سیار بودند که همین شروع مشکل بود.

رئیس شورای اسلامی روستای پیربلوط با بیان اینکه خط‌دهی اپراتورها در روستا خوب است اما مشکل اینترنت داریم، ادامه داد: متاسفانه آنتن‌دهی اپراتورهای اینترنت همراه اول و یا ایرانسل در روستا ضعیف است و اپراتور ایرانسل تنها در ورودی روستا حالت 3G می‌شود و همراه اول در سراسر روستا در حالت E قرار دارد.

تعلل ایرانسل یکی از دلایل حل نشدن مشکل اینترنتی 

وی اظهار داشت: زیرساخت‌های لازم از قبیل فیبر نوری از طرف مخابرات برای ارتقای آنتن‌دهی شبکه ایرانسل در روستا ایجاد شد و قرار بود که این اپراتور آنتن‌دهی را از E به 4G ارتقا دهد اما از ادامه عملیات سرباز زد لذا حل مشکل اینترنت را از همراه اول پیگیری کردیم که این اپراتور نیز اولویت حل مشکلات این منطقه را با اپراتور ایرانسل می‌داند و نبود تجهیزات لازم برای آنتن‌دهی همراه اول را بهانه‌ای برای انجام عملیات خود اعلام کرده است.

عسگری با بیان اینکه یک سال است پیگیر حل مشکل اینترنتی روستا هستیم اما تا کنون به نتیجه نرسیده‌ایم، گفت: اپراتور ایرانسل دکلی را بین ۲ روستای کاکلک و پیربلوط نصب کرده که فاصله دکل تا روستای پیربلوط ۴ کیلومتر است و به علت فاصله داشتن دکل از روستاها آنتن‌دهی ایرانسل همچنان ضعیف است و از آنجایی که برد خالی برای ایجاد انشعاب جدید اینترنت خانگی در روستا وجود ندارد تهیه مودم‌ خانگی نیز دچار مشکل است.

وی افزود: پیربلوط نزدیکترین روستا به مرکز استان و در ۱۸ کیلومتری شهرکرد است اما وضعیت اینترنت ثابت و سیار آن اصلاً خوب نیست و دانش‌آموزان در زمان شیوع ویروس کرونا هنگام استفاده از اینترنت برای حضور در کلاس‌های شاد در محل‌های مختلف روستا پراکنده می‌شدند تا به نقاط آنتن‌دهی مناسب برسند.

پیگیری حل مشکل از طریق نماینده مجلس به جایی نرسید

عسگری با بیان اینکه دانش‌آموزان برای استفاده از اینترنت پرسرعت در مدارس و یا منزل اقوامشان که اینترنت خانگی داشتند حضور پیدا می‌کردند، اظهار داشت: از آنجایی که هزینه تهیه اینترنت خانگی زیاد است و برخی از خانواده‌های روستایی توان خرید ندارند خانواده‌ها به ناچار از اینترنت خانگی همسایه استفاده و ماهانه مبلغ بسته اینترنتی را با یکدیگر حساب می‌کردند.

رئیس شورای اسلامی روستای پیربلوط در پایان با بیان اینکه تاکنون چندین بار مشکل اینترنت پیربلوط و کاکلک از نماینده مجلس پیگیری شده و امیدواریم که جواب قانع‌کننده‌ای به ما بدهند، گفت: با جواب وجود تحریم‌ها قانع نمی‌شویم زیرا که ظاهرا این مشکل تنها برای همین ۲ روستا است و روستاهای دیگر از نعمت اینترنت بهره‌مند هستند.

عسگری افزود: متأسفانه رسیدگی مسئولان این منطقه برای حل مشکلات نسبت به مناطق دیگر کمتر است که درخواست داریم نگاه ویژه به رفع مشکلات این منطقه داشته باشند.

 انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: پیربلوط اینترنت همراه اول ایرانسل کاکلک روستای پیربلوط اینترنت خانگی اینترنت همراه مشکل اینترنت همراه اول آنتن دهی حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد

فداحسین مالکی اظهار داشت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

به گزارش ایلنا، وی گفت: ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. مردم علاوه بر اینکه نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر زجرشان می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید اقداماتی صورت گیرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در پاسخ به این سوال که در مدت اخیر استان سیستان و بلوچستان مورد حملات تروریستی قرار گرفته و شاهد شهادت چندین نیرو بودیم. مهم‌ترین عوامل این حوادث از نظر شما چیست، گفت: استان سیستان و بلوچستان استانی است که با دو کشور که خودشان به گونه‌ای مشکلات خاص خودشان را دارند هم مرز است. از مسیر دریا با کشور‌های حوزه خلیج فارس هم مرز مشترک دارد. طی سفری که با هیأت‌های مختلف به پاکستان داشتیم، ارزیابی مان این بود که باید با مقامات پاکستانی نسبت به مرز مشترکی که داریم اقدامات و عملیات مشترکی انجام دهیم. چون همان اندازه که ما آسیب می‌بینیم، آن آسیب در پاکستان هم وجود دارد.

وی افزود: اما با این وجود سیستان و بلوچستان مؤلفه‌های مختلفی دارد؛ یکی از آن‌ها مرز است. دیگری کشور‌های همسایه است که باید عملیات مشترک در آن صورت بگیرد. دوم این است که دولت باید نگاه استراتژیک به این منطقه داشته باشد و از نظر امکانات، تجهیزات و توسعه استان‌ها اقداماتی انجام دهد. طبق تعاریفی که مقامات ارشد نظام و خودمان از سیستان و بلوچستان داریم این است که توسعه این استان باید در اولویت اول قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند در امنیت استان تأثیرگذار باشد.

مالکی تصریح کرد: نکته بعدی آنکه ما حتما باید به کمبود‌ها و تنگنا‌هایی که نیرو‌های امنیتی فراجا و مرزبانان عزیز ما در استان دارند توجه کنیم. اگر الان شرایط فعلی استان را بخواهید بدانید، شرایط خوبی نیست. مردم نگران هستند. علاوه بر اینکه مردم نگران امنیت هستند، احساس عدم امنیت بیشتر مردم را زجر می‌دهد. در طول یک ماه حدود ۲۸-۲۹ نفر فقط در حوزه سیستان شهید دادیم و در حوزه بلوچستان هم همین‌طور، تعدادی شهید دادیم. از این بابت حتما باید این اقدام صورت گیرد.

وی گفت: از طرفی انتظار ما از بزرگان، نخبگان استان و کسانی که در شمال و جنوب استان تریبون در دست دارند این است که به گونه‌ای حرکت نکنند که امنیت، وحدت و همدلی مردم زیرسوال برود و آسیب ببیند. چون همیشه مردمان جنوب و شمال استان، شیعه و سنی سال‌ها در کنار هم بوده و کنار هم زندگی کردند و این الفت و برادری نباید زیر سوال برود، خواسته ما هم این است وحدت ملی در آنجا تقویت شود؛ بنابراین این مسئله می‌تواند برای ایجاد امنیت پایدار تأثیر داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • آیین دادرسی تجاری در انتظار تصویب مجلس
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد