Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری اطلاعات > ارتباطات - مشترکان ایرانسل می‌توانند از طریق نرم‌افزار کاربردی «ایرانسل من» با کارشناسان ارتباط با مشتریان گفت‌وگوی آنلاین داشته باشند.

به گزارش روابط عمومي ايرانسل، مشترکان بزرگترين اپراتور ديتاي کشور از اين پس هنگام استفاده از نرم افزار کاربردي «ايرانسل من»، علاوه بر دسترسي به امکانات گسترده مديريت حساب و خريد محصولات، با استفاده از قابليت گفت و گوي آنلاين مي‌توانند با کارشناسان مرکز ارتباط با مشتريان ايرانسل در ?? ساعت شبانه‌روز و هفت روز هفته گفت‌وگو کنند و با طرح پرسش‌ها، مشکلات و درخواست‌هاي خود، پاسخ‌هاي لازم را در همان زمان دريافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




پيش از اين، نزديک به سه سال قبل، ايرانسل در راستاي تحقق تجربه زندگي ديجيتال و همچنين با هدف توسعه و بهبود فرايند پشتيباني مشترکاني که تمايل دارند به جاي تماس با مرکز ارتباط با مشتريان ايرانسل درخواست هاي خود را به صورت آنلاين مطرح کنند سامانه گفت‌وگوي آنلاين (Chat) را در وب‌سايت خود توسعه داده بود.



همچنين ايرانسل با هدف برقراري ارتباط موثر با مشترکان خود، نسبت به راه‌اندازي نخستين مرکز ارتباط با مشتريان به صورت شبانه‌روزي، نخستين سامانه تحت وب پشتيباني مشترکان تلفن همراه، نخستين نرم‌افزار کاربردي کنترل يکپارچه حساب کاربري و نخستين سامانه‌هاي پشتيباني مشترکان در شبکه‌هاي اجتماعي اقدام کرده بود.

در کنار نرم افزار کاربردي «ايرانسل من»، وب‌سايت اين سرويس نيز در دسترس مشترکان ايرانسل قرار دارد و امکان کنترل و مديريت حساب‌هاي ايرانسلي را براي کاربران رايانه‌هاي شخصي از طريق مرورگر وب امکان‌پذير کرده است.

مشترکان ايرانسل مي‌توانند براي دريافت و نصب نرم افزار کاربردي «ايرانسل من» به وب‌سايت ايرانسل به نشاني irancell.ir/myirancell مراجعه کنند. همچنين نسخه وب اين اپليکيشن در نشاني my.irancell.ir در اختيار مشترکان ايرانسل قرار گرفته است.

کاربران اندرويدي نيز مي‌توانند از طريق فروشگاه نرم افزارهاي اندرويدي گوگل پلي و کافه بازار اين نرم افزار کاربردي را دانلود و نصب کنند. براي کاربران سيستم عامل IOS نيز اين نرم افزار از طريق فروشگاه سيب اپ در دسترس قرارگرفته است.

2121

کلید واژه‌ها : ایرانسل -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایرانسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۴۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست